4 Ocak 2018 Perşembe

KILDAN TÜYDEN MESELELER

Yeni yılın ilk yazısının gündeminin, kıldan tüyden bir şey olacağını ummamıştım :)  Madonna'nın model kızı Lourdes  Leon, annesiyle çektirdiği yeni yıl fotoğrafında koltuk altı tüylerini de gözler önüne serince, annesinin de benzer pozu hatırlandı, o da ayıplandı, yadırgandı, bazılarınca da cesur bulundu.

Üstüne Türkiye'de Almanya'dan ithal oyuncu Wilma Elles, bacak traşını unuttuğu için uzun ve yırtmaçsız eteğini giydiğini vurguladı. Bunu eşinin yanında söylediği için, "gaf" olarak nitelendi bu açıklama. Malum eşin de (imam nikahlı idiydiler bildiğim, eş yok yani ortada yasal olarak!) gözleri büyümüş açıklama sırasında. Basının yalancısıyım :)

Şimdi ikincisi ilk olaya bir gönderme mi bilinmez ama merak edip Elles'in instagram hesabına baktım, aynı gün mini var üzerinde ( Bu iki fotoğraf yani).  Kadın, Lourdes'e atıfta bulunmuş, bizim basın uyumuş! Zaten kadın, modellik de yapıyor, epilasyonla çoktan halletmiştir kıl-tüy işini.  Madonna'nın kızı da model ama onlarda aile geleneği olabilir bu durum:)

Beni asıl ilgilendiren, bu olayların muhatabı iki erkek olsaydı lafı bile edilmeyecek olması bu konunun. Mahremiyet, temizlik ya da estetikse konu, bunun cinsiyeti olmamalı. Kadın için tu kaka olan, erkek için yiğitliğin şanından kabul ediliyorsa, bu ikiyüzlülüğümüz sorgulanmalı!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder